Sol Privacy Advies

gallery/logo 2e

06 15417168

Over

 

 

Anita Sol is een enthousiaste en zeer ervaren jurist met veel kennis en ervaring in verschillende rechtsgebieden. In aanvulling op haar rechtenstudie heeft zij de postdoctorale specialisatie opleiding op het gebied van privacy gevolgd bij de Universiteit van Tilburg.

 

Daarnaast heeft zij gewerkt als privacy officer bij een grote verzekeraar en als privacyjurist en consultant bij een consultancy kantoor. Met haar enthousiasme en liefde voor het vak adviseert zij organisaties op een praktische en heldere manier over de privacywetgeving.

gallery/anita

Anita Sol heeft ons ondersteund bij de implementatie van de AVG-regelgeving binnen onze organisatie. Ik heb haar daarbij leren kennen als een doortastende en kritische adviseur die in korte tijd inzicht heeft verworven in de processen van onze organisatie. Hierbij heeft zij de kennis van de materie op een praktische wijze weten te vertalen naar onze praktijk. Onze samenwerking heeft mij belangrijke inzichten gegeven in de AVG-materie. Ik kijk daar op een positieve manier op terug.

Diana Aalderink

Kantoordirecteur en Compliance officer at Stolwijk Kelderman

gallery/pict06

Anita is een openhartige, enthousiaste en zeer ervaren jurist met veel kennis over wet- en regelgeving. Als Privacy Jurist en Consultant adviseert zij organisaties op een praktische en heldere manier over privacywetgeving en hoe organisaties compliant kunnen raken. Een toegewijde jurist als Anita brengt haar juridische kennis op een leuke en duidelijke manier op u over. Anita heeft dit bij veel van onze klanten mogen invullen tot volle tevredenheid. Daarbij schakelt Anita gemakkelijk in haar communicatie met directeur-bestuurders, managers, vaklieden of sociale medewerkers. De waardering van onze relaties waren daarbij unaniem zeer hoog te noemen.

Ron Matena

Mens- & Organisatieontwikkelaar, docent en learning developer @ Kjenning/Flecte/Hondsrugcollege/Stenden